Steun Het AGK

Word vriend of vriendin van Het Amsterdams Gemengd Koor

Tientallen AGK-supporters hebben zich inmiddels als vriend of vriendin aangemeld.
Wilt u ook toetreden tot de vriendenkring van het AGK?

  • Vanaf € 35,- per jaar bent u vriend(in) van het AGK en heeft u per kalenderjaar recht op maximaal één toegangskaart voor een AGK-concert met € 10,- korting.
  • Vanaf € 60,- per jaar bent u vriend(in) van het AGK en heeft u per kalenderjaar recht op maximaal twee toegangskaarten voor een AGK-concert met € 11,- korting.
  • Vanaf € 90,- per jaar bent u vriend(in) van het AGK en heeft u per kalenderjaar recht op maximaal drie toegangskaarten voor een AGK-concert met € 12,- korting.
  • Als vriend(in) van Het AGK wordt u steeds tijdig op de hoogte gehouden van het komende concertprogramma, zodat u ruim van tevoren uw toegangskaarten kunt bestellen, waarbij met uw wensen zoveel mogelijk rekening wordt gehouden.

Als u mee wilt doen voor een lager bedrag dan € 35,- per jaar, dan is dat natuurlijk ook welkom, maar dan zonder kortingsregeling.

Klik hier (of button “Ja, ik steun”) om het aanmeldingsformulier in te vullen.

Voor meer informatie: kunt u terecht bij Christiaan Eckhart.

 

 

De VriendenLoterij
Een andere manier om het AGK te ondersteunen is lid te worden van de VriendenLoterij.
Bij de VriendenLoterij heeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen voor welk goed doel u meespeelt. Van de aanschaf van uw lot (dus niet van de te winnen prijzen) gaat de helft van de aankoop direct naar dit doel. U kunt het AGK als goed doel aanwijzen.

  • Een lot kost € 14,50 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar.
  • Opzeggen kan op elk gewenst moment.
  • De maandelijkse trekking van de VriendenLoterij vindt plaats op de laatste doordeweekse dag vóór de 9e van de volgende maand.
  • Naast geldbedragen worden er ook andere leuke prijzen uitgekeerd zoals stedentrips, dinercheques, bioscoopbonnen, dagje uit naar keuze, theaterhotel arrangementen, vakantiebonnen, e.d.

Meespelen voor het Amsterdams Gemengd Koor is heel eenvoudig.

Klik op deze link of op het logo van de VriendenLoterij en u gaat automatisch naar de aanmeldpagina van de VriendenLoterij. Vul uw gegevens in. Uw rekening nummer is uw lotnummer. Hierdoor speelt u mee met de VriendenLoterij en steunt u direct het AGK.