nieuws

Het AGK kijkt vooruit… 2023 en verder

Het wordt een jaar met een prachtig programma: wat te denken van de Petite Messe Solennelle van G. Rossini in oktober en het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach in december en in maart 2024 in Het Concertgebouw Bach’s Johannes Passion.

Het AGK heeft zin in deze uitdaging. U ook? Binnenkort kunt u op deze site een passe-partout voor deze drie concerten bestellen.

En toch… om het koor nog mooier te laten klinken zijn wij op zoek naar tenoren en bassen. Heb je interesse in koorzang, misschien al eens in een koor gezongen of zou je graag de ‘grote werken’ willen zingen? Kom eens vrijblijvend een koorrepetitie bijwonen en ervaar het plezier van samen zingen in een groot koor. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook veel ruimte voor gezelligheid. Op dinsdagavond ben je van harte welkom van 19.45 – 22.15 uur