Huiswerk Dirigent leden nieuws

Huiswerk voor 14 februari

Hallo allemaal, 
Nu we de prachtige flyers voor de Jahreszeiten hebben gezien en gaan verspreiden (!!) voelen we dat we al ríchting uitvoering gaan…. Nog maar 9 dinsdagen te gaan! En nog anderhalve zaterdag (4 en 25 maart). Da’s fijn. Maar het gaat hard. 

Afgelopen repetitie gemerkt dat reeds ingestudeerde delen niet vanzelf op niveau blijven.. sterker nog, als je niet uitkijkt moet je het bijna weer opníeuw instuderen..! Even goed om te realiseren dat je lastige delen een klein beetje moet bijhouden thuis. Zoals nr 9 (Ehre, Lob), 18 (onweer) en nu ook 28 (jacht) en 30 (wijn). 

Nu het huiswerk:
NIEUW nr. 41 (slotkoor)!!
Koor 1: rij 3-4
Koor 2: rij 1-2
Let op, ik zei het dinsdagavond andersom, maar kies toch voor deze verdeling. Is ook handig, qua partituur: je zíet koor 1 ‘hoger’ staan afgedrukt. In het Concertgebouw staan de achterste rijen ook hoger. Vandaar. 
Na het eerste stuk dubbelkorig komt een slot-apotheose voor normaal, vierstemmig koor. Jawel: een fuga!!

Nog éven laatste loodjes voor het in de steigers zetten van dit héérlijke werk. 
Succes!
Paul