leden nieuws

Nieuw stoelenrooster en koffierooster

Frans van der Feen heeft de nieuwe roosters gereed. Je kunt ze hier vinden en ook op de pagina Roosters voor stoelen- en koffiezetten. Lees zijn bijgaande brief met aanwiizingen en zet de datum meteen in je agenda!

Beste barmedewerkers,
Hier is het nieuwe koffierooster.
In de pauze wordt bij elke repetitie op de 2e etage op twee punten koffie en thee geschonken. Eén wordt bemenst door iemand van de kerk, op het andere uitschenkpunt dient één van ons koffie en thee te schenken. Chris, de beheerder van de kerk ruimt zelf op.
Op verzoek heb ik ook bij elke datum een reserveschenker neergezet. Die is nodig voor als de dame van de kerk niet kan komen.
Jullie staan er in alfabetische volgorde op. Ik heb nog een paar schenkers overgehouden. Die komen na mei aan de beurt. Kun je plotseling een keer niet, probeer dan met een van de anderen op de lijst te ruilen, alsjeblieft.

Beste stoelenzetters,
Hier is mijn voorstel voor het nieuwe stoelenrooster. Ik heb de vrijwilligerslijst op alfabet afgewerkt, zodat sommigen al gauw aan de beurt zijn na het vorige rooster. Maar dan ben je er ook maar weer even vanaf. Hopelijk klopt het allemaal wat ik heb opgezet.
Heel hartelijk dank voor jullie bereidwilligheid om samen de schouders eronder te zetten om onze koorzaal telkens weer na gebruik op z’n zondags terug te zetten.
In het weekend voordat je aan de beurt bent wordt je daar per mail op attent gemaakt.
Ben je toch nog plotseling verhinderd, probeer dan alsjeblieft te ruilen, aan de hand van het rooster en het smoelenboek.

Vriendelijke groeten, Frans van der Feen