Huiswerk Dirigent leden nieuws

Huiswerk voor 10 januari

Beste AGK-leden,

Allereerst een heel hartelijk ‘gelukkig nieuwjaar’ voor jullie allemaal! Een jaar met vier heel mooie jaargetijden! Zo mooi als Haydn ze componeerde in zijn Jahreszeiten. We zijn al druk met instuderen en gaan volle kracht vooruit en dóór hiermee.

Voor eerstvolgende repetitie, 10 januari, nieuwe locatie (De Bron):
Alle koordelen uit LENTE en ZOMER..!! 

Dat betekent veel herhalen. En nieuw is dan slot van de Zomer (beginnend in maat 82 ‘Mädchen, Burschen..’).

Op deze eerste repetitie van het nieuwe jaar zullen we ook proosten met elkaar, dus geen volledige repetitie qua zingen. De weken hierna gaan we ons storten op de HERFST (daarin zitten de grootste uitdagingen!). En uiteindelijk WINTER. O wie lieblich! O wie herrlich! Lasst uns singen!!

Gr.v.Paul