nieuws

Het AGK kijkt vooruit…

Want, na het muzikaal rijke jaar 2022, met in maart de Matthäus Passion, in september de koorreis naar België en tenslotte in november het Requiem van G. Fauré en de St. Nicolas Cantate van B. Britten, is het AGK alweer in voorbereiding voor 2023.
Het wordt een jaar met een prachtig programma: wat te denken van Die Jahreszeiten van J. Haydn in april, de Petite Messe Solennelle van G. Rossini in oktober en tenslotte het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach in december.

Het AGK heeft zin in deze uitdaging. U ook? Binnenkort kunt u op deze site een passe-partout voor deze drie concerten bestellen.

En toch… om het koor nog mooier te laten klinken zijn wij op zoek naar tenoren en bassen. Heb je interesse in koorzang, misschien al eens in een koor gezongen of zou je graag de ‘grote werken’ willen zingen? Kom eens vrijblijvend een koorrepetitie bijwonen en ervaar het plezier van samen zingen in een groot koor. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook veel ruimte voor gezelligheid. Op dinsdagavond ben je van harte welkom van 19.45 – 22.15 uur