Bestuur

Van de bestuurstafel

Aanstaande dinsdag repeteren in de Ark, van 20.00 – 22.00 uur, met één of twee kleine pauzes (er wordt geen koffie/thee geschonken). Renée zit vóór aanvang en ná de repetitie in het kantoortje om kaarten te verkopen. Verzoek: vul de machtigingsformulieren thuis in, dat scheelt drukte en chaos rondom de tafel. Als je kaarten hebt besteld, heeft Renée ze de week erop bij zich. het is de bedoeling dat je ze dan ook die week meeneemt.

Aanstaande dinsdag zijn de flyers en posters gereed. Maak reclame waar maar kan! We willen uiteraard een zo vol mogelijk zaal.

Extra zaterdagrepetitie

Komende zaterdag 12 februari is er een extra repetitie in de Dominicus Kerk, Spuistraat 12. Van 10.00 tot ongeveer 15.30 uur. Komt allen! Het zingt er heel fijn en we kunnen een paar grote (inhaal)slagen maken!