Bestuur Huiswerk Dirigent

We repeteren weer samen in de Ark

Het bestuur heeft besloten om aanstaande dinsdag met het hele koor te repeteren in de Ark. Maar wel in een aangepaste vorm. We beginnen om 20.00 uur en eindigen om ongeveer 22.00 uur. De bar is nog niet open, dus er is een kort pauze waarbij iedereen zoveel mogelijk blijft zitten.

Alle bekende veiligheidsregels zijn van kracht:

  • Doe een zelftest van tevoren;
  • Er is QR-controle;
  • De stoelen staan zo ver mogelijk uit elkaar;
  • Zet een mond-neuskapje op wanneer je loopt en doe het alleen af als je zit;
  • Blijf thuis als je je niet lekker voelt;
  • Houd je aan het eenrichtingverkeer.

Voor de thuisblijvers (maar we hopen dat dat er niet meer zoveel zijn) wordt er gestreamd.

Huiswerk:

Paul gaat dinsdag vooral werken aan Deel 1 en zal met name het openingskoor en het slotkoor van dit deel onderhanden nemen. Het zou fijn zijn als jullie deze thuis alvast gaan oefenen. Afgelopen zaterdag hebben we veel koordelen van deel 2 ‘afgestoft’. Hou ook deze delen bij!