home_sticky

We zijn er weer!

© Marlou van den Berge

Wat een geweldige ervaring: na anderhalf jaar zijn we weer met het hele koor aan de repetities begonnen. En dat op zaterdag 25 september in het Akoesticum: de dag dat de corona maatregelen werden versoepeld. Het was een feestdag voor Het Amsterdams Gemengd Koor want juist op deze dag stond een studiedag gepland. Een dag waarop we hard aan het werk zijn gegaan als voorbereiding op ons eerste concert sinds het gedenkwaardige Johannes concert in maart 2020. We zijn weer helemaal terug!

En natuurlijk wordt er verder gewerkt aan de documentaire ‘Het Dinsdagavondgevoel’. Marlou van den Berge was met haar crew aanwezig en legde ook deze stap naar het volledig terugkeren van Het AGK vast.

© Marlou van den Berge

Noteer de datum : 24 oktober: Matinee met het AGK. Het wordt een prachtig concert met werken waar we online mee zijn gestart en waar we nu live de puntjes voor op de i zetten.

met onder andere de volgende werken:
A. Bruckner: Locus Iste
J. Brahms: Schicksalslied
L. von Beethoven: Opferlied
en delen uit
G. Fauré: Requiem
F. Mendelssohn: Psalm 42