Geen categorie

Uitvoering Matthäus Passion (28-03-2018)

Met trots en dankbaarheid blikken wij terug op afgelopen woensdag, weer staande in de Grote Zaal van dat fantastische Concertgebouw met weer een groot publiek voor onze neuzen! Het was een genot om samen te werken met Het Promenade Orkest, Rob Nederlof (kistorgel), Jaap Zwart (orgel) en met solisten Falco van Loon (Evangelist), Siran Vural (Christus; een goede vervanger voor de oorspronkelijk geprogrammeerde maar helaas ziek geworden solist Frank Dolphin Wong), Lauren Armishaw (sopraan), Dave ten Kate (altus) , Seil Kim (tenor), Pieter Hendriks (bas). Krachtig, ontroerend, overtuigend, verstillend en met veel gevoel hebben zij hun rollen vertolkt.
Bij het horen van de jonge, zuivere stemmen van het kinderkoor (koor van the Academy of Vocal Arts) werd mogelijk iedereen even ‘opgetild’.

Foto’s: Henk Blankevoort