Instrumentalisten

Rob Nederlof

Rob Nederlof studeerde orgel (bij Maurice Pirenne), piano (bij Alexadru Hrisanide) en klavecimbel (bij Gerard Dekker) aan het Brabants Conservatorium. Hij sloot zijn drie studies af met het behalen van de diploma’s Docerend Musicus en Uitvoerend Musicus. Rob Nederlof volgde diverse meestercursussen in binnen- en buitenland o.a. bij Bernard Lagacé, Albert de Klerk, Piet Kee, Luigi Tagliavini. Tevens studeerde hij bij Prof. Gisbert Schneider aan de Folkwang Hochschule te Essen (Duitsland). Hij concerteerde in vele belangrijke concertzalen en kerken in heel Europa (onder andere Smetana-zaal Praag, Berliner Dom, Thomaskerk Leipzig, St. Bavokerk Haarlem, Hofkapel Schönnbrun , Dom van Salzburg Wenen, Concertgebouw Amsterdam).

Ook heeft hij meegewerkt aan een groot aantal CD-opnames en is hij regelmatig te beluisteren en te zien op radio en televisie. Rob Nederlof is docent aan het Factorium Tilburg, Podiumkunsten en is organist van de Heuvelse kerk en Petrus en Paulus kerk te Tilburg en van de Sint Jan in Goirle.