Solisten

Marc Pantus

De bas-bariton Marc Pantus studeerde aan het Utrechts Conservatorium en aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Daar volgde hij tevens de operaklas en behaalde hij in 1997 het diploma Uitvoerend Musicus.

Marc Pantus treedt regelmatig op in oratoriumconcerten in binnen- en buitenland. Hij werkte mee aan een serie uitvoeringen van Handel’s Israel in Egypt met De Nederlandse Bachvereniging o.l.v. Paul McCreesh. Hij heeft verscheidene operarollen gezongen waaronder de rol van Bartolo in Il barbiere di Siviglia bij Opera Holland Park te Londen met The Royal Philharmonic Orchestra o.l.v. Lessley Ann Sammons, de rol van Zaccaria in Nabucco van Verdi met het Noord Nederlands Orkest, Figaro in Le nozze di Figaro van Mozart onder leiding van Kenneth Montgommery, Collatinus in The Rape of Lucretia van Britten in het Staatstheater te Wiesbaden (B.R.D.).