Solisten

Ludwig van Gijsegem

Deze gerenommeerde Belgische tenor studeerde aan het conservatorium in Gent en later aan dat van Brussel. Net als Diane Verdoodt bezit hij het diploma ‘Meester in de Muziek’. Inmiddels zong hij in meer dan 2000 concerten in alle grote concertzalen van Europa, zoals La Salle Pleyel in Parijs, het Gewandhaus in Leipzig, het Concertgebouw in Amsterdam en de Philharmonie in Sint Petersburg. In deze laatste zaal zong hij Mahler’s ‘Das Lied von der Erde’, dat hij ook uitvoerde in het West Cork Festival in Ierland. Hij maakte uitgebreide concertreizen, onder meer naar Mexico en de Volksrepubliek China. Hij is oprichter/artistiek leider van ‘The European Inter-Voices Choir and Orchestra’, van het gelijknamige festival en van het platenlabel Gioia.
Meer info: www.ludwigvangijsegem.be